VÅRA TJÄNSTER

Vad kan du förvänta dig från oss på Svea Elit och våra sidor?

Jo, alla de mest populära och och våra mest rekommenderade Hantverkare och Städare du behöver för hemmet. Vill du installera solpaneler och komma igång med grön energi? Här hittar du de bästa företagen som sysslar med det. Eller är det dags att gå lite djupare och dra in bergvärmen? Hör av dig till oss så får du rekommenderade installatörer som finns i ditt område. Det ska vara snabbt, enkelt och tryggt för dig som kund. Oavsett vilken tjänst du önskar.

Från små till stora jobb

Ofta så är det små reparationer som behöver göras runt om i hemmet. En dag behöver du en elektriker, nästa vecka kanske det är kranen i köket som läcker. Och så vill du ju fixa de där listerna som sitter löst, men som du inte klarar av att göra själv. Här hittar du alla de hantverkare som behövs för små eller stora reparationer.

Är du trött på att städa varje vecka? Vill du ha en ordentlig vårstädning eller är det bara fönstren som ska putsas? Här har du alternativen som gör livet lättare. Många anlitar en städfirma i samband med sin flytt, då är det extra skönt att slippa tänka på sådant.
Eller så är det dags att renovera huset. Fasaden ska målas och taket läggas om. Dessa saker görs inte så ofta, men måste tas om hand i tid. Eget hus är en investering som måstet tas om hand, förutom att det är familjens hem.

Många uppgraderar hemmet inuti också. Nytt badrum eller kök är två stora projekt som kräver kunniga hantverkare. Med andra ord så är det här du först ska titta om du vill ha vad som helst gjort runt hus och hem. Vi har samlat alla de bästa hantverkarna som finns i ditt område eller i närheten. Naturligtvis är alla certifierade och kvalificerade, du kan lita på att jobbet blir väl gjort och enligt alla regler.
Vi har samlat de bästa hantverkarna inom varje bransch så att du snabbt kan hitta fram till någon som passar dig. Ta kontakt med dem och be om en offert, eller fråga om vad som helst. Ju snabbare du kommer i gång med arbetet desto fortare blir det klart!

Domainify Sweden AB
Enhagsvägen 7
187 40 Täby

Order@sveaelit.se

Begär Offert

När du vill ringa oss 

08-550 04333