OM OSS

  • Önskar du Snabb Återkoppling på dina behov?
  • Bra och rimlig prisbild på din Offert?
  • Proffsigt och tryggt bemötande?
  • Att det Slutgiltiga Resultatet blir som du tänkt dig?

Kontakta oss när du vill få jobbet gjort. Av proffs. Svea Elit Kvalitetssäkrar, Godkänner och Certifierar Bygg & Städbranchen.

När du anlitar oss och företag anslutna till SVEA ELIT är helt enkelt ett Tryggt Val för dig som kund.

 Ett Team av kunniga och Populära Hantverkare och Städare.

När du låter Svea Elit ta hand dina behov får du ett team inom Bygg och städ som erbjuder dig som kund det allra bästa. Du är säkert bekant med att det inte alltid är så lätt att hitta fram i djungeln av hantverkare och Städbolag. Och visst är det väl skönt skönt att slippa leta runt själv?

Här har du istället allt samlat på ett ställe.

I dagens samhälle ska det mesta gå allt snabbare. Genom att smidigt skriva dina önskemål i offert-formuläret, garanterar vi snabb återkoppling från Kvalitetssäkrade företag som vill och kan utföra ditt uppdrag snabbt. Därefter väljer du vilket företag som DU vill anlita.

Det är ju viktigt att du få bra hantverkare, det är liksom basen till det hela. Vi har en samlad erfarenhet och kunskap om vad du ska se efter för att få kvalitet. Samtidigt så kontrollerar vi referenser och ser till att bara välja sådana som är riktigt bra.

Så slösa inte bort din dyrbara tid med att leta runt på nätet efter hantverkare. De Bolag vi ställt samman är allt du behöver. Istället kan du nu komma igång med arbetet så det blir färdigt. Varför slösa tid när du istället kan spara på den?

Men även pengar är en del av ekvationen, som ju alla är medvetna om. Här kan du hitta flera olika prisklasser, utan att någonsin ge avkall på kvaliteten. För annars så kan det bli riktigt dyrt. Detta innebär att du alltid hittar någon som passar just dig.

Med vår erfarenhet inom branschen så kan du lita på att vårt urval är bra. Här kan du hitta det mesta av det bästa. Det här är hantverkare som vi själva skulle tänka oss att anlita, ett personligt urval som garanterar att du får kvalitet.

Alla de företag som finns med på listan är kvalitetssäkrade utav Svea Elit och har de kvalifikationer och certifieringar som krävs för att utföra vissa uppdrag. De har funnits med en stund och har visat sig vara bra på sitt yrke. Du får naturligtvis själv ta kontakt med dem och diskutera vad som behöver göras. Men det brukar aldrig vara några problem med de företag vi valt ut.

Oavsett om du ska göra något stort eller litet i hemmet så behöver du bra hantverkare. Hör bara av dig till oss genom det smidiga kontaktformuläret så återkommer vi till dig. Du kommer därefter få förslag och kunna välja ett företag som är redo och motiverade att ta sig an dina uppgifter!

Domainify Sweden AB
Enhagsvägen 7
187 40 Täby

Order@sveaelit.se

Begär Offert

När du vill ringa oss 

08-550 04333