Badrumsrenovering Stockholm

Kom igång med din flotta badrumsrenovering Stockholm

Badrum, renovering, hantverkare och damm. Allt detta kanske flyter genom huvudet när du tänker på din badrumsrenovering i Stockholm. Men det du ska fokusera på är hur det blir efteråt. När du trött och yrvaken stiger upp på morgonen bara för att bli glatt överraskad när du går in i badrummet. Det ser ut som ett hotell, läckert och lyxigt. Men det är ditt alldeles egna badrum, det som du har inrett själv.

Satsa på badrumsrenovering Stockholm

För att hjälpa dig komma igång att renovera badrummet i Stockholm så har vi ställt samman en lista på företag och hantverkare i ditt område. De har bra rykte och är kända för att göra hållbara, fina badrum. Efter flera år i branschen så har de inte bara kunskap och utbildning utan även en gedigen erfarenhet. I tillägg så är de kända för att jobba snabbt och effektivt, utan att ge avkall på kvalitet eller säkerhet.
Detta kan vara skönt att veta eftersom det en badrumsrenovering Stockholm kan vara nog så jobbig. Minst ett par veckor måste du räkna med att det tar, ibland något längre. Därför ska du alltid se till att komma överens med hantverkarna samt höra dig för hur de tänkt hålla sina tidsfrister. En del har personal på plats hela tiden för att de vet hur viktigt det är för kunderna att det blir klart i tid.

Ett nytt, snyggt badrum

Hur ska du då inreda ditt badrum? Svaret på den frågan är helt och hållet upp till dig. Alla har sin egen smak, din stil är unik och reflekterar just din personlighet. Därför ska du passa på och inreda badrummet precis som du vill. Naturligtvis finns det vissa ramar och begränsningar. Vissa saker är inte möjliga att göra, det kommer dina hantverkare att informera dig om. Men fråga dem gärna om passande alternativ, de har ju sett det mesta när det kommer till badrum.

Budget kan vara en annan begränsning, men det går ofta att komma runt den. För inom varje grupp av inredningsdetaljer, vare sig det är fråga om material, möbler eller fasta installationer, så finns det ofta ett spektrum av möjligheter. Du kan få det både dyrt och billigt, utan att kvaliteten blir allt för lidande på det. Ibland kan det vara kombinationen av olika material och detaljer som ger det där lilla extra.
Andra gånger är det hur hantverkarna utnyttjar det utrymme som finns. De kan få in mycket i ett litet badrum utan att det känns trångt och kvävande. Eller så kan de komma med förslag på vilka färgnyanser eller material som kan vara de allra bästa för just ditt badrum. Inom de gränser du själv satt upp för din budget. du kommer att bli glatt överraskad över hur lätt det är att få just det badrum du vill ha.

Inreda badrummet själv

När du startar upp med en badrumsrenovering Stockholm så kan det kännas lite stort och komplicerat. Det är så många beslut som ska fattas och de måste bli rätt. Du renoverar ju vanligtvis inte badrummet varje år. Men därför behöver du samarbeta nära med dina hantverkare. De kan det mesta om badrum, och även om de inte delar din smak så vet de vad som finns på marknaden.
Därför så är planering och kommunikation av yttersta vikt. Långt innan de sätter igång med själva renoveringen så brukar du ha ett grepp om hur slutresultatet kommer att se ut. Du har säkert valt kakel, golv, dusch och mycket annat som ska installeras. Gärna några av de möbler som ska komplettera verket, även om detta kan komma lite senare.
Det finns bra datorprogram som visar hur det färdiga badrummet kommer att se ut. eller så kan du ha skisser gjorda som ger dig en bild av ditt nya badrum. Helt klart kommer du att bli alldeles mållös när du ser det för första gången. Speciellt om badrummet var gammalt och slitet innan renoveringen. Då kanske du undrar om det är samma utrymme, så stor skillnad kan ny inredning och färg göra.

Leva livet fullt ut

Ett hem ska vara ett ställe dit alla dras och känner sig välkomna. Det ska ta hand om familjen och göra så att de trivs. I detta sammanhang så är badrummet mycket viktigt. Varje dag så tillbringar du en hel del tid här. Vare sig familjen har ett eller flera badrum så brukar de aldrig riktigt räcka till. Därför måste de vara väl utrustade och funktionella. Allt detta kan du skapa när du planerar din badrumsrenovering Stockholm.
Många tycker om att ha två handfat, till exempel. De har ingenting emot att dela badrum med sin partner, men det ska inte bli kö på stressiga morgnar. Andra tycker det är skönt med en duschkabin i tillägg till badkaret. Ibland vill du bara snabbt kunna duscha av dig, det är inte läge för ett långt skönt bad. Men andra gånger så har du mer tid och vill njuta lite extra av denna stund för dig själv. Se till att inkludera allt detta i ditt nya badrum. Tänk igenom hur familjen vanligtvis använder badrummet, men också hur du skulle vilja ha det.

Planera för ditt nya liv

Ett väl renoverat badrum höjer värdet på huset eller lägenheten. Det är en av de saker som mäklare frågar om och som är även bankerna ser på när du ansöker om lån. Men framför allt så ökar det glädjen i vardagen för dig och din familj. Det ger er en högre kvalitet på livet, och det är inte en överdrift. Ett snyggt och praktiskt badrum sprider glädje och gör så att allting fungerar så mycket bättre.
Badrummet har sin speciella plats i hemmet. Det är ett rum som du använder varje dag och som därför är av stor vikt. Gör det så fint du kan och har lust med. Planera väl så att allt får plats och du riktigt kan utnyttja den plats du har. Framför allt ska du ta dig tid att njuta av livet med ditt nya badrum. Vare sig det är ett varmt bad eller en snabb dusch.

Domainify Sweden AB
Enhagsvägen 7
187 40 Täby

Order@sveaelit.se

Begär Offert

När du vill ringa oss 

08-550 04333